2242028815 3ο χλμ Επαρχιακής Οδού Κω, Κως coffeeart4u@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Coffee Art
Κυπραίου Σμαράγδα - Coffee Specialty - Χονδρικό Εμπόριο Καφέ - Καφές Taresso - Προϊόντα Lemonodasos -  Smoothies Altera - Κατεψυγμένα Φρούτα - Κως Δωδεκάνησα


Η εταιρεία "Coffee Art" ιδρύθηκε το 2017 στο νησί της Κω, με μία αποστολή: να φέρει την απόλαυση του καφέ σε νέα επίπεδα μέσω της ποικιλίας και της ποιότητας των προϊόντων της. Εξειδικευόμαστε στο χονδρικό εμπόριο με επαγγελματίες HoReCa, κυρίως στις περιοχές Κως, Κάλυμνος, Λέρος και Νίσυρος.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η διανομή των προϊόντων καφέ της εταιρείας Taresso, προσφέροντας μια πλούσια γκάμα επιλογών που περιλαμβάνει τον καφέ Taresso σε αλεσμένη μορφή ή σε κόκκους, cold brew και καφέ φίλτρου, καθώς και κάψουλες Taresso συμβατές με μηχανές Nespresso. Η συνεργασία μας με την Taresso επιτρέπει στους πελάτες μας να απολαμβάνουν τη μοναδική ποιότητα και γεύση των προϊόντων καφέ της εταιρείας Taresso.
 

 
 
   
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
 

LEMONODASOS

 

Επιπλέον, στο "Coffee Art" θα βρείτε όλα τα προϊόντα της εταιρείας LEMONODASOS, συμπεριλαμβανομένων των σπιτικών λεμονάδων, του φυσικού χυμού ρόδι με βύσσινο, της λεμονάδας με χυμό αγγούρι και του Green Iced Tea Pergamot Stevia. Η LEMONODASOS είναι γνωστή για τη φρεσκάδα και τη φυσική γεύση των προϊόντων της, που προσφέρουν μια αναζωογονητική εμπειρία στους καταναλωτές.

 
     
 
 
 
 
 
 
 
Alterra 


Τέλος, διαθέτουμε επίσης προϊόντα της εταιρείας alterra sa, συμπεριλαμβανομένων κατεψυγμένων smoothies και φρούτων, που προσφέρουν μια υγιεινή και γευστική επιλογή για τους πελάτες μας.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
     
  Στο "Coffee Art" ξεχωρίζουμε για την ποιότητα των προϊόντων μας και την εξαιρετική εξυπηρέτηση που παρέχουμε. Οι speciality coffees μας προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία, ενώ ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τους καλύτερους καφέδες στους επαγγελματίες του χώρου HoReCa στις περιοχές που εξυπηρετούμε.  
     
     
    2242028815