Συστατικά
- 1 1/2 πακέτο κρέμα τυριού
- 3 κ.σ. ζάχαρη
- 1 φλ. κρέμα γάλακτος
- 1 κ.σ. φρέσκος χυμός λεμονιού
- 8 μπισκότα τύπου digestive
- 225 γραμ. βατόμουρο
- 1/2 φλ. μαρμελάδα βατόμουρο ALTERRA
Εκτέλεση συνταγής
Χρησιμοποιώντας ένα μίξερ, ανακατεύουμε την κρέμα τυριού με τη ζάχαρη μέχρι να γίνει απαλό το μείγμα. Στη συνέχεια, μειώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε σταδιακά την κρέμα γάλακτος. Αυξάνουμε ξανά την ταχύτητα και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να γίνει παχύ και ομοιόμορφο, για περίπου δύο λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τον χυμό από λεμόνι. Λιώνουμε τα μπισκότα και τα κατανέμουμε σε οκτώ μικρά κύπελλα ή γυάλινα βαζάκια. Ακολούθως, προσθέτουμε από πάνω το μείγμα του τσιζκέικ, τα βατόμουρα και τη μαρμελάδα, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία με το μείγμα τσιζκέικ, τη μαρμελάδα και τα βατόμουρα. Τέλος, διακοσμούμε με πρόσθετα βατόμουρα και τοποθετούμε τα κύπελλα στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες πριν τα σερβίρουμε.
Πίσω